Prishtinë, 16.02.2017

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se nesër, më datë 17.02.2017, është ditë pushimi për shkak të festës së Pavarësisë.

Dekanati i FSI-së, me këtë rast, ju uron të gjithë juve dhe popullit shqiptar festën e Pavarësisë së Kosovës.

Dekanati