Me 02.12.2016 ne rektoratin e Universitetit “Hasan Prishtina” u takuam me rektorin e ketij universiteti, prof.dr.Marjan Dema.

Ne kete takim vec te tjerash u bisedua per rrugen dhe procesine e integrimit te FSI-se ne Universitetin Publik.

Poashtu u shpreh gatishmeria e dy paleve ne takim per thellimin e bashkepunimit ne rrafshe te ndryshme akademiko-shkencore dhe  per perkrahjen qe Rektorin Demajdo t’i jep Fakultetit te Studimeve Islame.