FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 08.10.2013
Njoftohen studentët e vitit të parë, si dhe të gjithë studentët dhe stafi akademik se më datë 10.10.2013 (e enjte), duke filluar nga ora 13.30, me një ceremoni solemne do të bëhet shpërndarja e indekseve për studentët e vitit të parë 2013/2014.

Prezenca juaj na nderon!
Dekanati