FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 13.02.2015

Njoftohen studentët e FSI-së si dhe personeli akademik se semestri veror për vitin akademik 2014/2015 fillon më datë 18.02.2015 (E Mërkurë).

Dekanati, FSI