FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 28.05.2013

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik që të marrin pjesë në solemnitetin e organizuar nga studentët e Fakultetit me rastin e përfundimit të vitit akademik 2012/2013.
Ky solemnitet mbahet më datë 30.05.2013 (e enjte), vendi: Salla e Amfiteatrit, ora: 13.30