FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë
14.02.2013
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli arsimor-administrativ se semestri veror për vitin akademik 2012/2013 fillon më datë 19.02.2013 ( e martë), për shkak se dita e hënë është ditë feste.

Dekanati