FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 27.09.2013
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik se ligjëratat për vitin akademik 2013/2014 fillojnë më 01 Tetor 2013, gjegjësisht ditën e martë.
Dekanati i FSI-së ju uron të gjithë studentëve dhe personelit akademik fillimin e vitit të ri akademik me dëshirat më të mira për një vit të frytshëm dhe dobiprurës.

Dekanati