Prishtinë, 12 qershor 2023

Sot, më datë 12.06.2023, studentët e Fakultetit të Studimeve Islame ishin për vizitë ne Fakultetin e Shkencave Islame në Shkup. Studentët u mirëpriten nga Këshilli Studentor, Dekani i FSHI-së dhe Reisi i Bashkësisë Fetari Islame të Maqdonisë së Veriut, Shaqir ef. Fetahu.

Studentët biseduan rreth disa aktiviteteve të përbashkëta mes dy fakulteteve dhe u ndanë shumë të kënaqur nga takimi.