Studentët e FSI-së marrin pjesë në punëtorinë mbi përdorimin e menaxhimit të projekteve si mjet për të promovuar dialogun ndërfetar dhe vendet e trashëgimisë kulturore.

Në seminarin dy ditor të mbajtur në Brod-Dragash (26-27 shtator 2016), të organizuar nga OSCE-ja, me temën: “Punëtori mbi përdorimin e menaxhimit të projekteve si mjet për të promovuar dialogun ndërfetar dhe vendet e trashëgimisë kulturore.” morën pjesë të rinj nga komunitetet fetare si: myslimanë, katolikë, ortodoksë dhe protestantë, të cilët për dy ditë punuan në grupe, duke bërë plane për hartimin e projekteve që do t’i realizojnë në mes vete.

{jathumbnail}Studentët e FSI-së ishte pjesëmarrës në këtë seminar me nëntë student dhe studente. Në kuadër të këtij seminari u bënë edhe vizita të objekteve fetare në Prizren si: Xhamisë Sinan Pasha, Kishës ortodokse serbe dhe Kishës katolike.

Zyra për informim, FSI