Prishtinë, 1 qershor 2023

Pasditen e së djeshmes, më 31 maj 2023, në sheshin e Prishtinës studentët e Fakultetit të Studimeve Islame kanë shpërndarë libra.

Ky aktivitet u mbajtë me qëllimin e vetëdisimit të shoqërisë tonë rreth njohurive fetare përmes librit. Këto libra u dhuaruan nga Bashkësia Islame e Kosovës duke i mbështetur studentët në aktivitetin e tyre.

Titujt e librave që u shperndanë ishin:

1. Muhamedi a.s Profeti Islam

2. Të tjerët për islamin

3. Mesimi i shkurtër për namazin dhe Jasini sherifin.