FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

PRISHTINË, 02.04.2015

Studentët e FSI-së të cilët kanë qenë pjesëmarrës në kursin një mujor pranë Fakultetit Teologjik të Universitetit të Bursës më datë 29.03.2015 janë kthyer në Kosovë.

{jathumbnail}Ditën e martë, më datë 31.03.2015, ata patën nj takim me dekani dhe sekretarin e Fakultetit. Përshtypjet e tyre ishin shumë të mira, ata kishin kaluar një kohë shumë të bukur në Bursa të Turqisë dhe në bazë të përshtypjeve të tyre ata kanë përfituar mjaft shumë nga profesorët e Fakultetit Teologjik.