Prishtinë, 29.11.2022
Për nder të festave të nëntorit, unioni studentor i Fakultetit të Studimeve Islame ka organizuar kampanjën për dhurimin e gjakut. Profesorë dhe studentë sot kanë dhururar gjak me qëllim të ndihmës ndaj personave që kanë nevojë.

Nuk është hera e parë që aktivitete të tilla organizohen nga studentët e FSI-së, dhe shpresojmë që të jenë të vazhdueshme!