Unioni i studentëve nga Fakulteti i Studimeve Islame ka organizuar aktivitet “Ta njohim Muhamedin alehi selam”, në shenjë nderimi për datëlindjen e profetit Muhamed a.s
Ky aktivitet përmban shpërndarjen e çokollatave me nga një thënie të profetit Muhamed a.s në sheshin Ibrahim Rugova, Skënderbeu, Nënë Tereza dhe Zahir Pajaziti.

Aktiviteti i studentëve ka filluar në orën 11:00 dhe do të zgjasë deri në orën 16:00 {gallery}unionmevludi{/gallery}