Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë

16.11.2015

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit se nesër, (17.11.2015), nën organizimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë dhe FSI-së do të mbahet një bashkëbisedim-diskutim me temën:

Toleranca Fetare dhe Bashkëpunimi/Dialogu Ndërfetar”

Pjesëmarrësit: 

·         Prof. Dr. Fahrush Rexhepi– Dekan i Fakultetit të Studimeve Islamenë Prishtinë   

·         Ati Creagan– Kapelan Ushtarak në Kampin e Ushtrisë Amerikane në Bondsteel

·         Don Lush Gjergji – Vikar Gjeneral i Ipeshkvisë së Kosovës dheDon Kastriot Idrizi – Përfaqësues të Kishës Katolike në Kosovë 

·         Studentët e Fakultetit të Studimeve Islame në Prishtinë  

·         Elementi për Mbështetje Civile Ushtarake në Ambasadën Amerikane në Prishtinë 

 

Vendi: Fakulteti i Studimeve Islame në Prishtinë

Ora e fillimit: 11:00

Data: 17 nëntor 2015