FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 31.10.2013

Njoftohen ë gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik – administrativ se më datë 04.11.2013 (e Hënë) nuk do të ketë punë në FSI për shkak të Vitit të Ri hixhrij.
Punë të mbarë dhe suksese në vitin që po hyjmë!

Dekanati