Prishtinë, 17.05.2024

Sot, më datë 17.05.2024, në FSI ishte për vizitë kapelani i KFOR-it amerikan, Major Lovel dhe asistenti i tij z. Youngblood.

Mysafirët i priti dekani i Fakultetit së bashku me sekretarin. Dekani fillimisht ju shprehu mirëseardhje mysafirëve dhe i njoftoi ata me historikun e FSI-së, stafin akademik dhe programet të cilat oforn FSI për studentët e interesuar.

Nga ana e tij edhe kapelani Lovel falënderio dekani për mikëpritjen dhe informoi atë për angazhimin e tij në kuadër të KFOR-it amerikan.

Karakteri i vizitës ishte me qëllim të njoftimit më për së afër dhe mundëisës së bashkëpunimit me qëllim të ofrimit të hsërbimeve ndaj komunitetit.