Të martën më 17 mars 2015 në ora 11:00 në Sallën e Konferencave në Fakultetin e Studimeve Islame mbahet ligjërata ‘Jetëshkrimi dhe biografia e Muhamedit s.a.v.s’ nga Përfaqësuesi i DIYANET-it në Kosovë, z. Abdullah Vasfi Yuce.
z. Abdullah Vasfi Yuce paraprakisht ka shërbyer si Atashe për Çështje Fetare pranë Ambasadës Turke në Kosovë.

Abdullah Vasfi YucePërfaqësues i DIYANET-it për Kosovë.