Prishtinë, 28.03.2016

Njoftohen studentët e FSI-së si dhe personeli akademik se më datë 30.03.2016 (e mërkure), në Fakultetin e Studimeve Islame, do të mbajë ligjëratë përfaqësuesi i Bashkimin Evropian në Kosovë, z. Samuel Žbogar, me temë:

Integrimet Evropiane, liberalizimi i vizave dhe stabilizim asocimi

Vendi:Salla e Konferencave, FSI

Koha:ora 14.00

Pjesëmarrja në ligjëratë është obligative

Dekanati, FSI