Prishtinë, 13.03.2017

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik se nesër, 14.03.2017, për vizitë në FSI do të qendroj një delegacion nga Liga Botërore Islame në përbërje të 20 personave në krye me Sekretarin Gjeneral, z. Abdul-Kerim El-Isa.

Delegacioni fillimisht do të pritet nga dekani i Fakultetit, prof. asoc. Dr. Fahrush Rexhepi, dhe më pastaj Sekretari Gjeneral i LBI-së do të mbaj një ligjëratë para studentëve dhe stafit mësimdhënës me fillim nga ora 11:00

Prandaj, ftoheni që të jeni prezent në sallën e konferencavem kati III, nga ora 11:00

Dekanati, FSI